Recenze Spa Resortu Sanssouci

O výborných kvalitách ubytování a dalších služeb Spa Resortu Sanssouci vás může ujistit nejen naše tvrzení a získané ocenění World Travel Awards, ale také názory našich hostů. Na této stránce najdete hodnocení, která jsme obdrželi od našich hostů, nebo hodnocení Spa Resortu Sanssouci převzatá z různých cestovatelských portálů (spa.cz, tripadvisor.com a dalších). Jste našimi stálými hosty nebo jste naše služby využili alespoň jedenkrát? Pak budeme rádi, pokud nám svěříte své pocity a případné připomínky z vašeho pobytu.

Ke stažení

Napsat recenzi

NAPSAT RECENZI

Hodnocení

Ochrana

Od: Hotelový host
Termín pobytu: 13. října 2017 (spa-resort-sanssouci.cz)
Hodnocení:

Velmi příjemný hotel, milý a ochotný personál, vynikající jídlo, měli jsme štěstí na poloprázdný bazén a wellness, volný vstup do welness je velkým plusem.

Od: Hotelový host
Termín pobytu: 30. srpna 2017 (TripAdvisor)
Hodnocení:

"Absolutní spokojenost"

Luxusní ubytování, skvělé wellness, velký bazén, moderní, rozmanitá a chutná kuchyně, to vše, umocněné nádherným počasím, přispělo k naší absolutní spokojenosti s pobytem v tomto hotelu. Velmi mile nás překvapilo propojení všech tří budov podzemními chodbami bez nutnosti přecházet venkem. S dcerou jsme si to opravdu užily a rozhodně doporučujeme pobyt dalším hostům.

 

Od: Hotelový host
Termín pobytu: 28. srpna 2017 (TripAdvisor)
Hodnocení:

"víkendový pobyt v Blue house bez chybičky, již poněkolikáté"

 

Super místo, vzhledem k centru výborná dostupnost (pro mobilní možná i pěší krásná procházka pro ostatní bus) , čistota, dobrá kuchyně, perfektní služby. V porovnání s jinými pro mne TOP pro wellness pobyt.

 

Od: Iveta F.
Termín pobytu: 9. července 2017 (TripAdvisor)
Hodnocení:

"Spa Resort Sanssouci - Blue House"

Byl to výborný relax v rámci wellnes pobytu a když se to dalo spojit s návštěvou KVIFF v Karlových Varech, bylo to super. Díky. Strava lehká, dietní, možnost výběru. Pokoj byl menší, ale pro dvě osoby dostačující.

Od: Petra Chládková (ČR)
Termín pobytu: 3. července 2017 (spa-resort-sanssouci.cz)
Hodnocení:

Byli jsme na wellness již po třetí v tomto komlexu (ubytování v Green House) Rádi se sem vracíme, jsme naprosto spokojeni. Nedá se nic vytknout. Všude čisto, profesionální ochotný personál. Kousek pěšky do centra nebo možnost jet busem.  Super bazén, super jídlo, super procedury. Letos jsme poprvé platili parkovné u hotelu 150Kč na noc, to jediné nás trochu nepříjemně překvapilo. doporučuji nejen pro léčebné, ale i wellness pobyty.

Od: Andrea F. (ČR)
Termín pobytu: 3. července 2017 (TripAdvisor)
Hodnocení:

"Wellnes dovolená"

Perfektní hotel, nezapomenutelné zážitky, skvělé jídlo a výběr, luxusní bazén a vířivka, pěkná lokalita, výborné služby, ochotný personál, možnost parkování přímo u hotelu, všude blízko, klidné a krásné prostředí. Doporučuji na 110%.... :-)

Od: Ota-Hanzal
Termín pobytu: 19. června 2017 (TripAdvisor)
Hodnocení:

"Skvělý léčebný pobyt"

Vysoká kvalita služeb, všude čisto, velice milý a profesionální personál. Pokoj (na Green House) byl sice malý, ale pěkně a účelně vybavený. Součástí byl i maličký balkónek s posezením s krásným výhledem na jednu z dominant Karlových Varů - hotel Imperial. Původně jsem měl strach, zda hotel není již příliš daleko od lázeňských kolonád, ale jelikož přímo u hotelu staví autobus MHD, kde hotelový průkaz nahrazuje jízdenku, můžete se bez problémů za 5 minut dostat přímo k Vřídlu (nebo opačným směrem dojedete do obchodního centra...) Hotel nabízí velké množství léčebných a wellness procedur, volný vstup do bazénového komplexu a na Green House naleznete i část střechy upravenou jako sluneční terasu pro milovníky opékání se na sluníčku. Hotel disponuje i parkovištěm s příznivou cenou parkovného. Rovněž se stravou jsem byl spokojen jak z hlediska výběru, tak i z hlediska množství, neboť bufetové stoly byly nepřetržitě doplňovány. Takže hotel doporučuji nejen pro léčebné, ale i wellness pobyty.

Od: Chloubová
Termín pobytu: 24. května 2017 (TripAdvisor)
Hodnocení:

"Skvělý hotel se 100% servisem"

 

Velmi milá recepční i obsluha v restauraci. Perfektně uklizený pokoj s veškerým vybavením. V bazénu čisto i milá obsluha, vířivka, sauna, pára vše v pořádku. Ručníky i prostěradlo samozřejmostí. Hotel nebyl přeplněný. V restauraci jsme měli k dispozici raut plný dobrého jídla i pití. Na pokoji připraven župan, pantofle, koupací čepice, velmi voňavé vzorky spr.šamponů i krémů. V pokoji i balkon s posezením. Parkování u hotelu. Hotel v kopci, ale hned u hotelu MHD, dobrá dostupnost na kolonádu a do centra pěšky.

Od: Katka R.
Termín pobytu: 1. května 2017 (TripAdvisor)
Hodnocení:

"Přátelský a profesionální přístup personálu, skvělé vybavení"

V hotelu jsme s přítelem byli poprvé a upřímně předčil všechna naše očekávání - pokoje moderně zařízené a čisté, snídaně a večeře formou bufetu, který se každý den obměňoval a bylo tam toho spousty na výběr. Dále kladně hodnotíme personál, který bych milý a ochotný, cítili jsme se v jejich společnosti velmi příjemně. Kvalitní masáž poskytl přátelský fyzioterapeut. V hotelu se také nachází wellness zóna, kde je bazén, vířivka, sauna - vše čisté a dostupné zdarma (tedy v našem wellness balíčku to tak bylo). Rozhodně tento Spa Resort doporučujeme, je i v dobré dostupnosti do centra (kdo se nechce procházet, autobusová zastávka se nachází pár metrů od hlavního vchodu). Pokoje jsou s výhledem do zalesněných kopců a některé i na vyhlídku Diana, kam se dá také dojít pěšky.

Od: Pražáková, Macháček (ČR)
Termín pobytu: 22. dubna 2017 (spa-resort-sanssouci.cz)
Hodnocení:

Náš celý pobyt byl naprosto báječný! Už teď víme, že se budeme chtít vrátit a opět si užívat služby hotelu, respektive výborné wellnes procedury, které byly jako balzám pro tělo i duši, čisté a uklizené zázemí, lahodné pochutiny s pestrou nabídkou a především naprosto profesionální a velmi ochotný personál! :-) PS: vřele doporučujeme! :)

Od: Manželé Olivovi
Termín pobytu: 19. dubna 2017 (TripAdvisor)
Hodnocení:

"Perfektní wellnes pobyt"

Jezdíme zde téměř 25 let. Musíme konstatovat,že služby se stále vylepšují. Je to náš velmi oblíbený Spa resort. Kvalitní wellnes služby,příjemný personál,výborné jídlo. Ochota ne rezervačním oddělení a na recepci. Zdenka a Ivan Olivovi

Od: Eva V.
Termín pobytu: 10. března 2017 (TripAdvisor)
Hodnocení:

"Wellness pobyt"

Vše bylo skvělé - velmi ochotný a příjemný personál, skvělé jídlo, vybavenost a velikost pokoje, nádherný výhled, velmi příjemné procedury, úžasné balneocentrum. Hotel sice leží trochu dál od lázeňské zóny, ale alespoň to znamenalo každodenní příjemné procházky a navíc hned u hotelu se nachází zastávka autobusu. Také velmi oceňuji propojenost jednotlivých budov hotelu podzemními chodbami a dobré značení - při docházení na jednotlivé procedury jsem vůbec nebloudila. Pokud budu mít možnost, pobyt v tomto hotelu si velmi ráda zopakuji, znamenal pro mě úžasnou dovolenou a skvělý zážitek.

Od: Stanislav
Termín pobytu: 8. března 2017 (TripAdvisor)
Hodnocení:

"Rehabilitační pobyt"

Hotel je umístěn v klidné lokalitě, ale přesto nedaleko od centra, hezký pokoj, velmi milý a ochotný personál. Výborný je volný vstup do wellness centra (bazén, chodník, sauna, pára a odpočívárna).Velmi chutná kuchyně s bohatým výběrem jak ke snídani, tak i k večeři - vždy velký výběr čerstvé i dušené zeleniny a zeleninových salátů, vždy výběr z několika možností a kombinací, každý den také vynikající ryby.Procedury byly skvělé. Pokoj, procedury i restaurace situovány poměrně blízko u sebe, nebylo potřeba běhat sem a tam. Spojovací koridor dobře propojuje všechny budovy resortu. Pobyt v hotelu Sanssouci byl pro nás opravdu velmi příjemným zážitkem.

Od: Otmar (ČR)
Termín pobytu: 7. března 2017 (spa-resort-sanssouci.cz)
Hodnocení:

Rehabilitační pobyt

Hotel se nachází na klidném místě Karlových Varů s výhledem na okrajavou část města. Umístění hotelu je cca 7 min. autobusem do centra (lze dojít i krátkou příjemnou procházkou). Personál hotelu je velice ochotný a vstřícný ke všem hostům. Výborná je možnost každodenní zdarma návštěvy bazénu, sauny, páry a výřivky. Jídlo poskytované v hotelu je na velmi dobré úrovni (pestrá nabídka zeleniny, ovoce, sýrů, masa atd.). Spojení hotelu podzemními chodbami je pro návštěvníky velice pohodlné a přijemné. Absolvování procedur je proto bezproblémové a rychlé. Strávení několika dnů v resortu vřele doporučuji. Moc se nám pobyt líbil.

Od: Hotelový host
Termín pobytu: 16. února 2017 (TripAdvisor)
Hodnocení:

“Wellness víkend”

Perfektní služby, výborná a pestrá strava, úžasná ochota personálu, absolutně bez chybičky. Recepční pomáhala i nad své povinnosti - měla zájem o naše problémy, i když se jí netýkaly. I úsměvy personálu pomáhají léčit.

Od: Bedřich a Jarmila Vacatovi (česká republika)
Termín pobytu: 14. února 2017 (spa-resort-sanssouci.cz)
Hodnocení:

I když máme rádi změnu a rádi navštěvujeme různá místa nejen naší republiky, sem bychom se chtěli opět vrátit,počítám li dobře tak už po šesté, neboť se nám tu vždy líbilo,jak ochota veškerého personálu,tak i Karlovy Vary a okolí.  Vacatovi Bedřich a Jarmila

Od: Hotelový host
Termín pobytu: 31. ledna 2017 (TripAdvisor)
Hodnocení:

"vynikající poměr cena - kvalita poskytovaných služeb"

Tento lázeňský resort poskytuje vynikající lázeňské služby, ale také velmi dobré služby v oblasti stravování. Jeho umístění je skvělé i z hlediska orientace na slunečnou stranu, přestože jsme byli v resortu v lednu, za jasných dní nám celý den na balkon a do pokoje svítilo slunce. Navíc resort poskytuje možnost zdarma využít městskou dopravu, která vás pohodlně dopraví do centra města a ke slavné karlovarské kolonádě. U hotelu je k dispozici parkování a velmi dobré je také propojení všech tří objektů resortu podzemním tunelem. Strávili jsme v resortu velmi příjemný týden a můžeme jej s klidným svědomím doporučit každému, kdo si chce najít trochu času sám pro sebe.

Od: Vlastimil Doupal (ČR)
Termín pobytu: 17. ledna 2017 (spa-resort-sanssouci.cz)
Hodnocení:

Vše perfektní, všichni pracovníci velmi ochotní, zejména ve Spa resortu Mercedes. Celkově dokonce předčilo očekávání.

Od: Michaela M.
Termín pobytu: 27. prosince 2016 (TripAdvisor)
Hodnocení:

Všechno naprosto perfektní,mily personál,pokoje krásné a čisté ,všichni nám vycházeli naprosto maximálně vstříc :) krásný i bazén i vybavení restaurace či kavárny :) doporučuji a určitě jsme zde s přítelem nebyli naposledy!!!:)

Od: Zdenka Olivová (Česká republika)
Termín pobytu: 23. prosince 2016 (spa-resort-sanssouci.cz)
Hodnocení:

Vánoční pobyt od 23 12. do 27. 12 2016.

Opět jsme navštívili váš resort ,kde jsme strávili příjemný pobyt. Ubytování bylo perfektní,paní pokojská na 7. patře si určitě zaslouží pochvalu Jídlo na profesionální ůrovni Poděkování patří rovněž do kuchyně a také p.kuchaři,který s kolektivem připravil vynikajíci štědrovečerní menu.Recepční p.Karin velmi ochotná a příjemná.Wellnes služby velmi příjemné.

                                                                                    S pozdravem

                                                                                                                       Zdenka Olivová

 

 

 

Od: Hana H.
Termín pobytu: 7. prosince 2016 (TripAdvisor)
Hodnocení:

"Skvělé služby a personál"

Příjemné překvapení - čistý a příjemný hotel, perfektní služby, milý personál a dobrá dostupnost do centra. K dispozici obsáhlá knihovna, teplý bazén v masážními tryskami, vířivka, krásná sauna se zázemím (včetně samostatné sauny pro dámy), pára a další služby. Parkování u hotelu. Možnost objednat výlety či kulturní program.

Od: Hanka
Termín pobytu: 30. listopadu 2016 (TripAdvisor)
Hodnocení:

“Hotel, kde je na prvním místě klient”

Sanssouci je hotel, kde jsem již při čvrtém pobytu nepoznala zamračeného či neochotného pracovníka. Již při příchodu na recepci Vás čeká milé uvítání, pan vrátný i slečny a paní recepční, vzorně uklizený pokoj. Dáte si nápoj na uvítanou jako pozornost hotelu, rozhlédnete se po krásném okolí, navštívíte čisté wellness s teplou a průzračnou vodu a můžete na večeři. Prostředí jídelny je vkusně zařízenou a vítá Vás ochotný personál. Sami si naservírujete lahůdky dle Vaší chuti a hladu. Švédské stoly nabízí rozmaninou stravu včetně množství zeleniny a ovoce. Vše je připravenou tak chutně, že není potřeba dochucovat. Pokud je součástí pobytu i lázeňská péče, opět se setkáte s vysokou úrovní a hygienou prováděných procedur. Určitě nejlepší hotel, který jsme kdy navštívili. Rádi se vrátíme :-)

 

Tip ohledně pokoje: Volte pokoj s výhledem do centra.

Od: Hana Kvačková (ČR)
Termín pobytu: 25. listopadu 2016 (spa-resort-sanssouci.cz)
Hodnocení:

Úžasný přístup hotelového personálu, vyzdvihla bych pana vrátného a všechny pracovnice recepce, personál stravovacího úseku bleskový, precizní a milý. Úklid a čistota nejen pokojů opět nadstandard v tak velkém hotelovém komplexu. Děkuji za krásné dny strávené ve Vašem hotelu a rády se s kamarádkou vrátíme.

Od: Татьяна (Казахстан)
Termín pobytu: 21. listopadu 2016 (spa-resort-sanssouci.cz)
Hodnocení:

В Сан Сусси мы отдыхали и лечились в третий раз, а наша мама уже пятый . И каждый раз с удовольствием возвращаемся снова. Большое спасибо всем сотрудникам отеля за приятный отдых. Прекрасные врачи и медперсонал. Приятная атмосфера, дружелюбный персонал. Очень все здорово. Если кто-то сомневается, попробуйте посетить Сан Сусси и вы не пожалеете.

Od: Pavel Petrlík (Česká republika)
Termín pobytu: 20. listopadu 2016 (spa-resort-sanssouci.cz)
Hodnocení:

Vážení, pobyt ve vašem hotelu je opravdu velmi příjemný zážitek. Recepční, která nás ubytovávala (Zuzka?) nám velmi pozorně vysvětlla vše co se pobytu a dalších možností týkalo a byla velmi milá - skutečně příjemný začátek pobytu. Pokoj byl bezchybně čistý a voňavý, stejně jako všechny prostory hotelu, které jsme navštívili a personál houskeepingu velmi milý. Moc se nám líbil váš bazén, jen jeho dostupnost v dopoledních hodinách všedního dne - do 8 hodin - nám přišla trochu nedostatečná. Procedury náležíci k balíčku pobytu byly příjemné, zejména paní provádějící masáž si zaslouží uznání. A všude skutečně čisto i v nejmenších detailech.      Personál v restauraci v 1.patře byl velmi pozorný, kuchař se s námi podělil o tajemství chlupatých knedlíků i jeho starší kolega byl velmi pozorný a jídlo bylo velmi chutné a pestré. Snad jen "nedbalá elegance" ppod.duty managera trochu rušila absolutní dojem profesionality personálu restaurace. Na Concierge nám velmi zpříjemnila pobyt paní Naďa doporučením zajímavostí města, ketré nám velmi obohatily pobyt. Zejména pondělní večer v Imperialu s klavírní produkcí byl velmi dobrý typ.                  Nerad bych ještě zapomenul na pani v Kavárně naproti recepci, která k nám byla velmi pozorná a na závěr pan Rudolf na recepci, který se zajímal jak se nám líbilo, popřál nám hezkou cestu a završil tak takovou hotelovou pohádku, která začala již s ochotnou paní Plicovou a její vstřícností během rezervace.

 Děkuji vám

Pavel Petrlík    

 

 

 

 

Od: Jana
Termín pobytu: 19. listopadu 2016 (spa-resort-sanssouci.cz)
Hodnocení:

Hotel jsem navštívila již počtvrté a určitě ne naposledy.Vždy bylo vše perfektní, nemám žádnou připomínku a těším se zase někdy na další návštěvu.

Od: J.posledni (Česká republika )
Termín pobytu: 7. listopadu 2016 (spa-resort-sanssouci.cz)
Hodnocení:

Profesionální přístup po celém hotelu, úžasné, krásné, luxusní, dávám čtyři hvězdy. Díky

Od: Jan
Termín pobytu: 6. listopadu 2016 (TripAdvisor)
Hodnocení:

“Wellness pobyt”

Vše výborné!! Ubytování perfektní, pokoj menší, ale útulný a se vším, co je potřeba. Milý a vždy usměvavý personál v jídelně i na každé proceduře.Dobré jídlo,velký výběr. Skvělé procedury, k tomu bazén, sauna.... Chtěl bych se určitě vrátit.

Od: Lucie Olexíková
Termín pobytu: 29. října 2016 (TripAdvisor)
Hodnocení:

“skvělé služby”

 

Pobyt v tomto hotelu byl naprosto bez připomínek, ubytování, strava, procedury .....

Cestovali s námi i naši psíci, nebyl v ničem problém, hotel vyšel maximálně vstříc.

Rozhodně můžeme doporučit všem, kteří navštíví Karlovy Vary. Hotel je v klidné

části, do centra pohodlně dostupný.

Ještě jednou velký dík všem zaměstnancům hotelu.

 

Od: Olexíkovi (ČR)
Termín pobytu: 26. října 2016 (spa-resort-sanssouci.cz)
Hodnocení:

Resort Sanssousi jsme navštívili s rodinou. Mohu vřele doporučit, kvalita ubytování, strava, procedury, vše bylo k

naší naprosté spokojenosti. Hotel nám vyšel ve všem vstříc, cestovali s námi i naši psíci, nebyl žádný problém

jak ze strany rezervačního oddělení, tak i pracovníků hotelu. Určitě se do tohoto hotelu vrátíme.

Zatím děkujeme všem pracovníkům hotelu, tak by mělo naše hotelnictví vypadat. Na shledanou Sanssouci !!!!!

Od: Perlíkovi (Česká republika)
Termín pobytu: 26. října 2016 (spa-resort-sanssouci.cz)
Hodnocení:

Byli jsme na wellness pobytu ve vašem hotelu již potřetí. Kdyby jsme nebyli nadmíru spokojeni, tak bychom k vám nejeli opakovaně. Nic nás nepřekvapilo. Ubytování skvělé, strava též výborná, ochota a přívětivost veškerého personálu neuvěřitelná. Některé procedury naprosto profesionální, u některých by kvalita mohla být o trochu lepší. Závěrem bychom chtěli říci, že jsme si při pobytu velice odpočinuli, pobavili a určitě přijedeme znovu.

Od: Zdenka a Ivan Olivovi
Termín pobytu: 11. října 2016 (TripAdvisor)
Hodnocení:

“Skvělý wellnes pobyt”

Kvalita poskytovaných služeb včetně jídla, wellnes a ubytování na vysoké úrovni.Rovněž musíme pochválit vstřícnost a ochotu rezervačního oddělení.Další pobyt jsme si opět objednali ke konci října.

Zdenka a Ivan Olivovi

Od: Hotelový host
Termín pobytu: 11. října 2016 (TripAdvisor)
Hodnocení:

“Plně využitý wellness víkend”

Umístění hotelu nad městem mimo rušnou zónu je velkým plusem, pro ty, kteří nevlastní vlastní automobil je k dispozici městká autobusová doprava, která kyvadlově zajišťuje přepravu do středu lázní a zpět. Pokoje v Green house jsou praktické a velmi dobře zařízené, samozřejmostí je luxusní koupelna společně s hygienickým zařízením, výhled z druhého poschodí na hotel Imperial který se vynořuje z ranní mlhy je opravdu skvěklý. Procedury jsou na vysoké úrovni a všude se setkáte s velice ochotným personálem, který je připraven vyřešit ihned každou záležitost.

Od: Hotelový host (ČR)
Termín pobytu: 20. září 2016 (TripAdvisor)
Hodnocení:

"Lázeňský pobyt"

Velice spokojená,velmi kvalitní jak wellnes procedury,tak kvalitní léčebné.Veškerý personál úžasný.Pokoje čisté,velmi dobré jídlo,obsluha ůžasná.Hotel leží v klidné a zelené části Karlových Varů a na kolonádu velmi blízko.Procházka velmi příjemná. A nebo přímo od hotelu je možno využít hotelový autobus

Od: Pavla
Termín pobytu: 12. září 2016 (TripAdvisor)
Hodnocení:

“Lázeňský pobyt”

Skvělé ubytování, úžasný personál, vynikající jídlo a velmi kvalitní jak léčebné tak i wellnesové procedury. Dále skvělá poloha resortu v klidné a zelené části Karlových Varů s krásným výhledem. Na kolonádu velmi blízko cca 15 minut pěšky a nebo doprava hned u hotelu, nebo je možno využít hotelový bus.

Od: Vladimír a Věra Křepelovi (ČR)
Termín pobytu: 2. září 2016 (TripAdvisor)
Hodnocení:

"Bezstarostný pobyt"

S profesionálními službami a přístupem personálu jsme byli velmi spokojeni, v hotelu se nám velmi líbilo a všem toto ubytování doporučujeme. A zároveň děkujeme za opravdu bezstarostný pobyt. Vladimír a Věra Křepelovi

Od: Marta (Cz)
Termín pobytu: 6. června 2016 (spa-resort-sanssouci.cz)
Hodnocení:

Do hotelu jsme jely s kamaradkou na víkend. Velmi mile mě překvapil personál, který byl neskutečně milý a ochotný. Ubytování, jídlo a dalsí služby naprosto bez vady. Doufám, že se sem ještě podívám.

Od: Eva Doubková (ČR)
Termín pobytu: 15. května 2016 (TripAdvisor)
Hodnocení:

"Dámská jízda"

 

Perfektní čistý a útulný hotel . Kvalitní služby a velice příjemný a ochotný personál jak na recepci tak v baru :-) Wellness - výborné masérské služby. Krásný velký bazén i výřivka. Velmi vstřícný a ochotný personál. Vynikající a pestré stravování, číšníci ochotný a milý. Městská doprava do centra lázní, zastávka hned u hotelu........ konečně jsem mohla být i bez auta a nepřemýšlet kde zaparkovat. Za mě a kamarádku opravdu vydařený víkend a určitě přijedeme znova :-)

Od: Hotelový host
Termín pobytu: 3. května 2016 (TripAdvisor)
Hodnocení:

“Úžasný pobyt”

Dostala jsem wellness pobyt jako dárek a byl to úžasný zážitek. Personál poskytuje služby na profesionální úrovni, hotel nabízí příjemné procedury, na Kolonádu se dostanete příjemnou procházkou nebo autobusem. Pobyt jsem si užila a vřele ho doporučuji

Od: Hotelový host
Termín pobytu: 3. května 2016 (TripAdvisor)
Hodnocení:

"Wellnes v pravém slova smyslu - opravdu se tu cítíte dobře"

 

Pakliže se rozhodnete strávit víkend zasvědcený sladkému nicnedělání a chcete mít pocit, že jste rozmazlováni a tomu, aby každé vaše přáni bylo předem vyhověno, jste tady správně. Celý resort je obklopen lesnatými kopci, přitom jenpár minut od šlehačkově opravených Karlových Varů. Pro milovníky cykloturistiky. kteří berou kopce jako výzvu, je to skvělé spojení relaxace v bazénu, sauny, masáží atd s pořádným výšlapem po okolí.Budovy resortu jsou propojeny podzemními chodbami a výtahy, takže ať si venku třeba prší, procházíte podzemím v příjemném županu (patří k výbavě pokoje). přímo z pokoj do bazénu, na masáž, prostě "welness". Pokoje jsou dobře vybaveny, vaří tu skvěle a ty snídaně! Personál je zvyklý vyhovět náročné klientele, což pocííte od vstupu na recepci až po obsluhu v restauracích, či v lázních. V objektu najdete i vlastní teplý pramen. Opravdu doporučuji.

Od: Karolína (ČR)
Termín pobytu: 29. dubna 2016 (TripAdvisor)
Hodnocení:

"Příjemný hotel, skvělá poloha, milý a pozorný personál"

Zažili jsme velice příjemný prodloužený víkend s celou rodinou. Milé přivítání na recepci, dostali jsme 2 propojené pokoje dle našeho požadavku při rezervaci. Pokoje moderně příjemně zařízené, jakož i koupelna s WC. Minibar na pokoji s širokou nabídkou a s cenami, které neodradí. Wellness služby také perfektní.

Od: Leitlová (Česká republika)
Termín pobytu: 28. dubna 2016 (spa-resort-sanssouci.cz)
Hodnocení:

"Wellness"

Milý, nápomocný a profesionální veškerý personál od recepce, spa po restauraci. Pokoje čisté, útulné, jídlo výborné. Skvěle strávený čas, klidné místo, nedaleko však od centra a k turistickým cílům. Jednoznačně doporučuji a někdy snad opět nashledanou.

Od: Hronová
Termín pobytu: 26. dubna 2016 (TripAdvisor)
Hodnocení:

"Wellness pobyt"

Luxusní vybavení pokoje, skvělá péče ze strany veškerého personálu, úžasná kuchyně. Umístění hotelu je v blízkosti městské dopravy, takže na kolonády je snadné se dostat. Bazén je úžasně udržovaný, všude čisťounko. Prostě velmi doporučuji!

Od: Kühnelová (ČR)
Termín pobytu: 22. dubna 2016 (TripAdvisor)
Hodnocení:

“Vše naprosto super, s takovou ochotou personálu jsem se dlouho nesetkala.”

 

Nejlepší víkend za posledních 10 let. Všude čisto, klid, výborná kuchyně, velmi ochotný personál. Prostě super!!!! Do tohoto hotelu se určitě s manželem vrátíme na delší dovolenou. Všem bych doporučovala!!!

Od: Hana a Mirek L.
Termín pobytu: 14. dubna 2016 (TripAdvisor)
Hodnocení:

Super relax”

Pobyt v tomto hotelu byl skvělý. Od ubytování, příjemného a usměvavého personálu, až po vynikající jídlo. Součástí Resortu je pěkný bazén, sauna a pára. Milé bylo též přání k narozeninám. Bylo to zde moc hezké. Manželé Hana a Mirek L. Kutná Hora.

Od: Lenka Černá
Termín pobytu: 11. dubna 2016 (TripAdvisor)
Hodnocení:

naprostá spokojenost”

Byla jsem zde po všech stránkách velice spokojena, personál milý a ochotný, všude čisto, bazén+pára+2x sauna s odpočívárnou =skvělé, léčebné a relaxační procedury supr, jídlo=švédské stoly - doslova vynikací, Tv i Wi-Fi samozřejmostí, pramenitá voda vřídla zpřístupnělá i přímo v hotelu. Všude vládla pohoda. Krom hotelové dopravy i zdarma MHD bus do lázeňského i nákupního centra, desítky možností kratších i delších vycházek do okolí s okouzlujícími výhledy na Karlovy Vary. Nádherné lázeňské centrum, kterým se dá chodit denně a přesto se rozhodně neomrzí.. V dosahu lesy, úžasný čistý vzduch. Odjížděla jsem naprosto unešená a spokojená...


 

Od: Koubová
Termín pobytu: 8. dubna 2016 (TripAdvisor)
Hodnocení:

“Krásné.”

Moc příjemný personál ochotný přirozený nestrojený, všude bylo čisto, pokoj v pořádku, bazén krásný, jídlo vynikající, výborná dostupnost ke kolonádě, maximální lázeňský komfort. Nemám jediné negativní hodnocení.


 

Od: M+M
Termín pobytu: 7. dubna 2016 (spa-resort-sanssouci.cz)
Hodnocení:

Skvele ubytovani, vyborne jidlo, mily a ochotny personal. Dekujeme za krasny pobyt, radi se vratime. Muzeme vsem jen doporucit :-)

Od: Magda N.
Termín pobytu: 31. března 2016 (TripAdvisor)
Hodnocení:

""Wellness + prodloužený víkend""

Příjemný a ochotný personál, pěkné a čisté prostředí, široká nabídka jídel s výbornou kuchyní a vyžití pro relaxaci (k dispozici Wellness centrum s bazénem, saunou. Doporučuji všem, kteří si chtějí užít klidné prostředí a odpočinek.

Od: Katka (Česká republika)
Termín pobytu: 27. března 2016 (spa-resort-sanssouci.cz)
Hodnocení:

Náš druhý wellnees pobyt opět proběhl k naší naprosté spokojenosti. Dokonale jsme si jej s kamarádkou užily a opět Váš profesionální komplex s potěšením navštívíme. Velké díky všem.

Od: Hoteloví hosté (ČR)
Termín pobytu: 25. března 2016 (spa-resort-sanssouci.cz)
Hodnocení:

Úžasný pobyt. Úžasný personál. Úžasné jídlo :) 

Jen doporučujeme :) My se určitě s radostí vrátíme:) Jinochovi 

Od: Veronika H.
Termín pobytu: 16. března 2016 (TripAdvisor)
Hodnocení:

“Wellness”

 

S výběrem tohoto hotelu jsem byla velmi spokojená, nadstandardní wellness služby-nejvíce se mi líbil čokoládový zábal, po kterém jako bonus dostanete čokoládu a Kleopatřina koupel, dobré jídlo formou švédských stolů, my jsme měli polopenzi a byli jsme spokojeni, příjemný personál. Cestovali jsme i s našim psem (půlroční bišonek) a hotel nám ve všem vyšel vstříc.


 

Od: Nikola (Česká republika)
Termín pobytu: 14. března 2016 (spa-resort-sanssouci.cz)
Hodnocení:

S manželem jsme zde byli na wellnes pobytu. Mohu jen doporučit - ochotný a milý personál, čistota, vstřícnost, výborné jídlo. Musím vyjádřit své VELKÉ PODĚKOVÁNÍ. Při pobytu jsem ve vypůjčeném hotelovém županu zapoměla řetízek. Až po odjezdu domů jsem si všimla, že řetízek nemám. Okamžitě jsem volala zpět do hotelu a už téměř nedoufala, že řetízek uvidím, protože župany již byli najatou firmou odvezeny do prádelny. Přesto v tomto Spa resortu Sanssouci dokázali zařídít prohledání županů v prádelně, nalezení řetízku a následné bezplatné doručení poštou na mou adresu. Opravdu moc děkuji za ochotu a neuvěřitelnou vstřícnost, kdy musel personál vynaložit tolik práce, aby můj řetízek našel. Velmi děkuji. Danišová

Od: Hotelový host
Termín pobytu: 8. března 2016 (TripAdvisor)
Hodnocení:

“Pobyt”

Celkové hodnotenie výborne vo všetkých oblastiach ubytovanie, strava, personál, čistota, procedúry. Výlety do okolia nádherne je zrejme že mesto Karlové Vary má svoju dlhoročnú tradíciu kúpeľného mesta.


 

Od: Hotelový host
Termín pobytu: 8. března 2016 (TripAdvisor)
Hodnocení:

“Prodloužený víkend - relaxace”

Příjemný,milý a ochotný personál, po celou dobu pobytu jsme se nesetkali s neochotou. Naprostá čistota v celém objektu. Výborná kuchyně, stravování formou bufetu, které nemělo chybu. Profesionálové na svém místě. Odjížděli jsme naprosto spokojeni. Pokud hledáte místo k odpočinku a relaxaci můžeme jen doporučit.


 

Od: Michaela K. (ČR)
Termín pobytu: 25. února 2016 (TripAdvisor)
Hodnocení:

“Prodloužený víkend plný klidu”

V této recenzi budu jen chválit. Od samého počátku velice příjemný personál, od člověka, který vám nosí kufry, až po pokojské. Nevím, jak v hotelu dělají výběrová řízení :), ale každý člověk pracující v hotelu se na vás usmívá, je velice příjemný, rád si s vámi popovídá, ochotně poradí, najde vám, co potřebujete, mužský personál je velice galantní. Pokoje jsou krásné a čisté s pěkným výhledem, bazén a balneo zóna je také čistá a úžasná. Jídlo je také bezkonkurenční, navíc si vybere každý, i když je těžké se nenacpat, protože je to formou bufetu a člověk chce od všeho ochutnat. Super je, že jednotlivé budovy jsou propojeny v podzemí, takže si klidně můžete z jedné do druhé budovy napochodovat jen v županu, i když se venku čerti žení. Masáže byly také velice příjemné a kvalifikované. K dispozici jsou zdarma pěkné župany i bačkůrky. Na pokoji je i minibar. Hotel mohu jen vřele doporučit, navíc je pěknou procházkou kousek od hotelu Pupp a začátku kolonády, komu se nechce zpátky šlapat kopec, tak se může svézt MHD, která ho přiveze až před hotel, navíc řidiči MHD jsou také velice laskaví a rádi poradí, zda nasedáte správně :).


 

Od: Saxana (ČR)
Termín pobytu: 14. února 2016 (TripAdvisor)
Hodnocení:

"Prodloužený víkend - Dámská jízda"

Perfektní a čistý hotel na vysoké úrovni. Velmi kvalitní služby včetně wellness - výborné masérské služby. Krásný velký bazén i výřivka. Velmi vstřícný a ochotný personál. Vynikající a velmi pestré stravování. Výborná městská doprava do centra lázní.

Od: Miluše K. (ČR)
Termín pobytu: 14. února 2016 (TripAdvisor)
Hodnocení:

"Pobyt v hotelu neměl chybu. Velmi ochotný personál, příjemné prostředí. Byli jsme velmi spokojeni. Můžeme doporučit."

Klidná lokalita, autobusová zastávka hned u hotelu, kousek do města, kulturní program v hotelu, k dispozici wellness - župany a pantofle k dispozici na pokojích. Vhodné řešení spojení s vedlejším hotelem podzemní chodbou.

Od: Vladimíra H. (ČR)
Termín pobytu: 8. února 2016 (TripAdvisor)
Hodnocení:

"Odpoutání se od každodenních starostí a povinností."

Díky propojení jednotlivých domů, ve kterých jsou předepsané procedury, včetně bazénu, který se může neomezeně využívat, může klient prožít den "v suchu", i když se venku "žení čerti". Pokud se chcete dostat do města, je zastávka přímo u hotelu.

Od: Vacatovi (CZ)
Termín pobytu: 25. ledna 2016 (spa-resort-sanssouci.cz)
Hodnocení:

Bedřich a Jarmila Vacatovi Leština. I když jsme vyplnili elektronický dotazník přímo na hotelu,musíme napsat pár řádků i sem.Byli jsme zde s odstupem několika let již po třetí - dvakrát v Modrém ,tentokrát v Zeleném-se vším jsme byli moc spokojeni , rádi doporučíme ostatním a určitě jsme zde nebyli naposledy. Veškerému personálu velké díky za vše. Vacatovi                                                                                                                            

Od: Iva (ČR)
Termín pobytu: 19. ledna 2016 (TripAdvisor)
Hodnocení:

“Krásný pobyt”

Velmi příjemný wellness pobyt. Úžasné procedury, doporučuji čokoládový zábal. Profesionální a velmi ochotný personál. Veškerá strava formou bufetu, snídaně teplé i studené. K obědu i k večeři základní nápoje (čaj, džus, voda) zdarma.

 

Tip ohledně pokoje: Velmi vhodné pro wellness nebo lázeňské pobyty

Od: Marie (ČR)
Termín pobytu: 13. ledna 2016 (HolidayCheck)
Hodnocení:

Velice se nám vše líbilo. Určitě doporučuji.

Obecně o hotelu

Čistý a útulný, předledný a vynikající jídlo a obsluha super.

Poloha

Krásný výlet do centra a atmosféra nádherná.

Služby

Obsluha všech zaměstnanců nadprůměrná. Ochota až někdy jsme si mysleli, že jsme někde v ráji.

Stravování

Měli jsme snídaně a večeře formou bufetu. Jezdíme dost na dovolené ale takový vyběr co jsme měli u Vás to nebylo nikde. Snídaně teplé i studené a líbilo se mi, že myslíte na děti super.
Večeře to samé. Také dost dlouhé rozpětí na snídaní i večeři.

Sport & zábava

Vše bylo ok. Bazen, výřivka a vše co jsme si prošli se nám líbilo.
Pokoj

Čistý, stav pokoje na urovní. Bar měl velký výběr.

Tipy a doporučení

Telefoní signál dobrý, internet zdarma dostupný. Lepší jet v letních měsících. Možnost více výletů. Ale jinak super.